20.09.2024

Вперше за історію Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини на факультеті філології та журналістики сталося щось дійсно особливе і незабутнє — першокурсниця отримала пропозицію руки і серця біля університету!

Цей грандіозний момент відбувся після завершення однієї з пар, коли студентка навіть не здогадувалася про те, що на неї чекає справжнє свято кохання. Її коханий, підготувавши сюрприз, дочекався закінчення заняття, щоб освідчитись у найбільш романтичний спосіб.

Як тільки першокурсниця вийшла з аудиторії, на території університету її зустрів її хлопець, оточений атмосферою справжнього свята. Димові шашки наповнили повітря барвистими кольорами, на фоні грала улюблена музика пари, а в руках хлопець тримав обручку і великий букет квітів. Зробивши пропозицію, він став на коліно, і почув бажане «так» від своєї коханої.

Ця подія стала справжнім вибухом емоцій не тільки для молодої пари, але й для всіх, хто став свідком цього незвичайного освідчення. Студенти та викладачі щиро привітали закоханих, а адміністрація факультету побажала їм безмежного щастя та успіхів на цьому новому життєвому шляху.

Цей день увійде в історію факультету як день, коли стіни навчального закладу стали свідками не тільки здобуття знань, але й народження нової родини.