29.09.2024

“На базі Центру “Пелюстки довіри” продовжує свою роботу Простір для розвитку особистості “Маленькими кроками до великої мрії”.

Відвідуючи зустрічі, підлітки досліджують себе та навчаються взаємодіяти зі світом.

Тема минулого комунікативного тренінгу “Лінь, і що з нею робити”. Учасники спільно з психологом розібрали поняття “лінь” та “прокрастинація”. Провели психологічний аналіз та зрозуміли, чому люди лінуються, обговорили корисні функції ліні. А найголовніше, присутні дізнались та застосували техніки подолання ліні (техніка “Чого я не хочу?”, “Наприклад”, “7 кроків від бажання до мети”). Діти поговорили про внутрішню та зовнішню мотивацію та почали власну трансформацію.

Цього тижня тема “Інтелект та емоційний інтелект в нашому житті”. Присутні дізналися відмінність IQ та EQ, визначили коефіцієнт інтелекту за допомогою тесту, обговорили фактори, що впливають на рівень IQ та дійшли до висновку, що тільки симбіоз інтелекту та емоційного інтелекту може дозволити людині досягти значних успіхів у всіх сферах свого життя.

На завершення тренінгу, підлітки отримали рекомендації, як підвищити рівень емоційного інтелекту. А також “прокачали” свій EQ, використовуючи ігрові картки з цікавими завданнями.”- Уманська міська рада.