15.05.2024

На базі Реабілітаційного комплексу «Гармонія» відбулося засідання ветеранського Хабу «Сильні духом» за участю психолога Коваленко Юлії, фахівців із соціальної роботи, дружин військовослужбовців, учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, які боронили або на даний час боронять нашу рідну землю.

Під час засідання був проведенний сеанс біосугестивної терапії та ознайомлення з цим методом. Біосугестивна терапія – це метод, спрямований на позбавлення від психосоматичних розладів, негативних результатів хронічного стресу, відновлення психологічного комфорту і гарного самопочуття. Стрес, головний біль, безсоння, напади тривоги, ПТСР, часті головні болі й неприємні відчуття у тілі, збої у роботі ШКТ, порушення гормональної та серцево-судинної систем.

Сеанси БСТ проводяться під аудіо запис, який складений за певними правилами та стандартами. Для підсилення терапевтичного ефекту під час сеансу застосовується контакт долоні терапевта з пацієнтом.

На заняття запрошуємо всіх охочих військовослужбовців. За детальною інформацією звертайтеся до управління праці та соціального захисту населення:

м. Умань, вул. Садова,9/5, каб.№ 6

тел.0677608574

Повідомляє Уманська міська рада