27.07.2024

4 листопада  у спортивній залі Жашківського ліцею №2 відбувся Відкритий турнір Жашківської громади з настільного тенісу, у якому взяли участь 28 тенісистів з Умані, Ставищ, Гострої Могили, Монастирищ, Бужанки, Жашкова та Вороного.

Настільний теніс об’єднав людей різних професій, характерів, уподобань, для яких подібні змагання – це гарна нагода поринути у світ улюбленої справи, перевірити свої навички та провести час із користю для здоров’я. Але коли є змагання – визначають і переможців. Тож у номінації «За Волю до Перемоги» призові місця розподілилися наступним чином:     
IV місце ‒ Остапенко Олег, Коваль Олександр (Жашків),  
ІІІ місце ‒ Ліщук Сергій, Тернавський Юрій (Жашків), 
ІІ місце ‒ Канцер Андрій, Бугульський Богдан (Умань), 
І місце ‒ Швидкий Вадим, Галай Арсеній (Монастирище).

Переможці й призери були нагороджені кубками  та медалями, а спільними грамотами Жашківської міської ради й відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму  у номінації «Сильні духом» відзначено найдосвідченіших володарів ракеток– Бурлаку Анатолія (м. Жашків) та Пензая Сергія (м. Умань).

Вітаємо та дякуємо всім учасникам, призерам і переможцям змагань за популяризацію настільного тенісу. Бажаємо спритності рук, концентрації уваги, жодного промаху та подальших перемог – як у спорті, так і в житті!

Повідомляє Жашківська міська рада