27.07.2024

«365 днів. Хроніка незламності». 24 лютого спеціально до річниці початку повномасштабного вторгнення росії на територію України в ДІАЗ «Стара Умань» розпочинає роботу виставка, що сформована з екземлярів різного озброєння.

Умань, виставка до 24 лютогоАвтор: ДІАЗ «Стара Умань»

З 24 лютого відвідати виставку «365 днів. Хроніка незламності» запрошують усіх охочих дітей та дорослих. Ця масштабна експозиція представлена у виставковій залі ДІАЗ «Стара Умань». Директор ДІАЗ «Стара Умань» Владислав Давидюк зазначає, що вхід на виставку безкоштовний.

— Ми вистояли рік і вирішили показати, чим ми воюємо, захищаємо Україну. В експозиції представлені: катапультне крісло, залишки збитих ракет, залишки шахіда, багато екземплярів озброєння, яке передали західні союзники, трофейна форма, каски, документи. Ці всі експонати передали захисники з фронту. Частина цих експонатів були раніше представлені в Музеї АТО, а сьогодні там працює волонтерський центр, тому вирішили виставити їх у нашій виставковій залі і якраз до річниці зробили таку виставку, — розповідає про те, що представлено на виставці Владислав Давидюк.