16.09.2024

Подібного роду відпрацювання спрямовані на забезпечення безпеки та правопорядку, дотримання громадянами Закону та вимог воєнного стану. Цього разу поліцейські офіцери громад виявили 15 адміністративних правопорушень.

Відпрацювання відбулись на територіях Христинівської, Паланської, Жашківської та Буцької громад. У ході відпрацювання поліцейські перевірили понад 20 транспортних засобів. З водіями провели профілактичні бесіди щодо безпеки руху, на порушників ПДР винесли 10 постанов за ч. 1 ст.121, ч.1 ст.121-3, ч.5 ст.121, ч.6 ст. 121, ст.125 та ч.1,ч.2 ст. 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

на уманщині поліцейські офіцери громад провели профілактичне відпрацювання

Поліцейські офіцери громад приділили увагу громадським місцям та закладам відпочинку, де виявили порушників комендантської години й осіб, які перебували у стані алкогольного сп’яніння, на них склали протоколи за ст.175-1 (Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях) та чотири протоколи за ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді) КУпАП. 

на уманщині поліцейські офіцери громад провели профілактичне відпрацювання

Усі адміністративні матеріали направили до суду для прийняття законного рішення.

Профілактичні відпрацювання заплановані в інших територіальних громадах Уманщини. Ми служимо, щоб громадяни відчули себе в безпеці!

Сектор комунікації поліції Черкаської області

на уманщині поліцейські офіцери громад провели профілактичне відпрацювання