18.10.2024

Сьогодні Монастирищенський Професійний Ліцей відзначає 45-річний ювілей.

З теплими словами привітання до колективу ювілярів та здобувачів освіти звернулися заступник міського голови Зоряна Заворотна та секретар міської ради Наталія Шамрай, які побажали міцного здоров’я, мирного неба, нових перемог, а також вручили грамоти, подяки, квіти та подарунки.

Шлях Монастирищенського професійного ліцею був довгим і тернистим: від технічного училища №3 до сучасного професійного ліцею. Змінювалися часи, покоління, але завжди були потрібні електрогазозварники, кухарі, кравці, трактористи-машиністи, слюсарі, токарі, водії, які десятиліттями черпали свої знання в стінах навчального закладу. Праця кожного викладача та майстра – це золоті сторінки історії закладу. Ліцей став другою домівкою та успішним стартом для багатьох мешканців громади, котрі прославляють Монастирищину на теренах України та за її межами.

Висловлюємо вдячність ветеранам і всьому колективу професійного ліцею за відданість справі, любов до професії та вагомий внесок у розвиток освітньої галузі. Ваші зусилля в підготовці висококваліфікованих фахівців визначають майбутнє нашої громади та країни.

Бажаємо мирного неба, творчих злетів і нових звершень. Нехай людська шана буде подякою вам за плідну працю, чуйність та вміння творити добро.

З ювілеєм!