18.10.2024

9 жовтня міський голова Олександр Тищенко провів зустріч із Сергієм Никопаненком, начальником Головного управління Державної казначейської служби України в Черкаській області, під час його робочого візиту на Монастирищину.

У зустрічі також взяли участь заступник міського голови Олег Недогода, представники структурних підрозділів міської ради та медичних закладів.

Обговорюючи робочі питання, учасники акцентували увагу на взаємодії органів Казначейства та місцевого самоврядування щодо забезпечення бюджетного процесу, дотримання вимог бюджетного законодавства та першочерговості проведення оплат, зокрема на військові витрати.

Особливо активно обговорювалося питання розподілу освітніх субвенцій, зокрема їх використання для харчування школярів 1-4 класів, придбання оргтехніки для нової української школи, а також планування встановлення сучасних харчоблоків у закладах освіти громади.

Ця зустріч стала важливою платформою для обговорення актуальних питань взаємодії з Державною казначейською службою України.