18.10.2024

Ветеран Україно-Російської війни Віктор Вдовиченко різко висловився щодо так званого активіста Вадима Сікерка:

Віктор Вдовиченко, який пройшов через війну та знає справжню ціну життя, звернувся до так званого активіста Вадима Сікерка, засудивши його за зневажливе ставлення до військових. Вадим відкрито виражає презирство до тих, хто воював, називаючи ветеранів «посіпаками» лише за те, що вони обрали продовжувати служити суспільству після повернення з фронту.

Віктор Вдовиченко відповідає:
«Ти кажеш, що ми не знайомі. Але не ми з тобою на вул. Пушкіна зустрічалися? Номера в тебе мого немає? То нашо ти тоді своїм прихильникам брешеш відверто? Як ти записав таке відео – окей. Тримай тепер.»

Варто зазначити, що саме основне – Вадим Сікерко сам має судимість за тяжкі злочини. Він неодноразово вбивав та грабував цілі сім’ї, за що відбував покарання. Проте саме він намагається звинувачувати ветеранів, які повернулися з фронту, і засуджує їхню роботу в державних органах або допомогу військовим.

Віктор Вдовиченко продовжує:
«Як ти можеш називати тих, хто повернувся з війни і отримав роботу в державних органах «посіпаками»? Значить, всі заступники, радники, міністри-ветерани – теж посіпаки?!»

Також ветеран натякає на приховані дії Сікерка:
«А ти ще розкажи, як ти їздив на аудієнцію до Антона Володимировича. Чому ти людям цього не розказуєш?»

Він також підкреслює свою роботу в міській раді та захищає колегу, Ірину Григорівну, яка віддано працює на користь ветеранів.

Його останні слова чітко звучать як попередження:
«А ви, уманчани, думайте, бо бігати і кричати, обливати всіх брудом – це може і круто, але ви своїх національних героїв розбирайте.»

Цей пост – потужний заклик до роздумів, до того, щоб припинити звинувачення та поважати тих, хто ризикував своїм життям заради майбутнього України.