20.09.2024

Сьогодні відбулась визначна подія для розвитку співпраці між українськими громадськими організаціями та міжнародними партнерами. У місті Умань було підписано меморандум про взаємодію між ГО Rotary Club Cherkasy, ГО Rotary Club “Cherkasy – Synergy”, ГО «Ротарі клуб Черкаси-Центр», ГО «Незламний дух воїна» та Development and Investment Center of the Uman City Council.

Ця подія є символом єднання лідерів громад для спільної роботи на благо Уманської громади та інших міст Черкащини. Місто Девіс (США), яке понад 30 років є надійним місто-побратимом для Умані, знову підтвердило свою підтримку в складні для України часи. Завдяки співпраці з Brett D Lee та Rotary Club of Devis Sunset громада отримала відчутну допомогу.

Міський голова Ірина Плетньова подякувала міжнародним партнерам, зокрема Brett Lee та Rotary Club of Devis Sunset, за лідерство та підтримку у розвитку спільних проєктів. Під час підписання меморандуму обговорювалися плани щодо реалізації нових проєктів, отримання грантів, співпраці з фондами та донорами. Усі ці зусилля спрямовані на покращення умов для жителів громади, внутрішньо переміщених осіб, військовослужбовців та їхніх родин, а також молоді.

«Підсилюємо один одного! Лише у єдності наша сила!» – зазначила міський голова.

Ця співпраця стане черговим кроком до розбудови сильнішої та більш згуртованої громади в умовах викликів сьогодення.