19.09.2024

Уманський район став місцем жахливої автопригоди, яка сталася 12 вересня неподалік села Оксанина. Внаслідок зіткнення двох легкових автомобілів до лікарні потрапили четверо осіб, серед яких і неповнолітній. Слідчі органи вже розпочали розслідування кримінального провадження.

Деталі події свідчать про серйозність ситуації. За інформацією поліції, близько 16:00 години на трасі «Стрий-Ізварине» 55-річний водій автомобіля Mazda-СХ5, рухаючись у напрямку Кропивницького, втратив контроль над транспортним засобом. Спочатку він виїхав на узбіччя дороги, а потім, не впоравшись з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з Volkswagen Caddy, за кермом якого перебував 44-річний мешканець Умані.

Внаслідок аварії травми отримали обидва водії, а також пасажири транспортних засобів: 21-річна жінка та 16-річний юнак. Усі вони були оперативно доставлені до лікарні для надання медичної допомоги.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відповідно до ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські встановлюють усі обставини та причини ДТП, проводячи необхідні експертизи та допити свідків. Розслідування триває, і його результати можуть суттєво вплинути на подальшу правову відповідальність винних у даній аварії.