19.09.2024

14 вересня на міському стадіоні «Авангард» відбулося святкування Дня фізичної культури та спорту, де зібралися спортсмени, їх наставники, ветерани спорту та представники місцевої влади, аби вшанувати тих, хто своїми успіхами прославляє рідну громаду.

Свято розпочалося виконанням Гімну України та хвилиною мовчання на честь полеглих Героїв. Начальник управління освіти, молоді та спорту Ніна Завертана від імені міського голови Олександра Тищенка привітала всіх присутніх, подякувавши за примноження спортивної слави Монастирищини.

Змагання з футболу на Кубок міського голови зібрали три команди: Монастирище, Маньківка та Бузівська громада. Команда господарів продемонструвала неабияку майстерність, посівши перше місце, друге місце виборола Бузівська громада, а третє – Маньківка. Переможці та призери змагань були нагороджені Кубками, медалями та грамотами.

Для дітей організували спортивні розваги «Активні парки», де вони змагалися в дартсі, стрибках на скакалці та човниковому бігу. Всі учасники отримали солодкі подарунки, а переможці – грамоти.

Бажаємо всім мешканцям громади благополуччя, спортивної енергії та нових перемог! Слава Україні!