16.09.2024

З глибоким сумом ми сповіщаємо про загибель нашого земляка, воїна-захисника, солдата Тимура Васильовича Заіки, який віддав своє життя, боронячи незалежність та свободу України. Тимур, водій 5 міномета 2 мінометного зводу 1 мінометної батареї, народився у 1989 році і з честю виконував свій обов’язок перед Батьківщиною.

Прощання з воїном відбудеться 19 серпня 2024 року у місті Умань. О 11:00 годині у Свято-Троїцькій Церкві ПЦУ розпочнеться церемонія прощання. Після цього, о 11:45 годині, місто вшанує пам’ять Тимура Заіки загальноміським «живим коридором». Місцем проведення коридору обрано територію від Обеліску слави, що дозволить кожному бажаючому провести нашого героя в останню путь.

Поховання Тимура Заіки відбудеться на Алеї Героїв у Софіївській Слобідці, де він знайде вічний спокій серед інших захисників, які віддали своє життя за Україну.

Закликаємо всіх небайдужих приєднатися до прощання з нашим воїном-захисником, який ціною власного життя виборював нашу свободу. Вічна пам’ять Герою!🇺🇦