16.09.2024

Маскувальні сітки стали важливим елементом для збереження життів українських воїнів і підвищення мобільності та ефективності армії у бою. В умовах сучасної війни, де технології розвідки постійно вдосконалюються, маскування грає вирішальну роль у приховуванні позицій та техніки від ворожих очей.

Волонтери громадської організації “Уманський міськрайонний центр “До перемоги” активно долучаються до виготовлення маскувальних сіток для наших захисників. Вони звертаються до жителів громади із закликом підтримати цю важливу справу та долучитися до плетіння сіток. Кожен може внести свій вклад, адже виготовлення маскувальних сіток – це не лише захист для наших воїнів, але й крок до спільної перемоги.

Як долучитися?
Завітайте до ГО “Уманський міськрайонний центр “До перемоги”, що знаходиться за адресою: вул. Небесної Сотні, 31-А (Музей АТО/ООС, кафе бі-2). Для отримання детальнішої інформації можна зателефонувати за номером: 093-644-77-17.

Донати на матеріали
Також волонтери збирають кошти на флізелін, який використовується для виготовлення маскувальних сіток. Підтримати ініціативу можна, переказавши кошти на спеціальну банку за посиланням: https://send.monobank.ua/jar/3oMhqSVMdJ або на картку: 5375 4112 0334 3442.

Об’єднуємося для підтримки наших захисників! Кожен внесок – це вклад у Перемогу!