20.09.2024

“На базі РК «Гармонія» відбулося засідання ветеранського Хабу «Сильні духом» за участю дружин військовослужбовців, членів сімей Захисників та Захисниць України та психологів.

Деркач Надія – координатор, психолог Мобільної бригади соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього або гендерно зумовленого насильства м. Умань інніційованої Фондом ООН у галузі народонаселення, провела тренінг «робота з емоціями та почуттями».

Психоемоційе напруження та стрес є характерними ознаками сучасного життя кожної людини. Вони є основою формування психоемоційних та стресових розладів.

Учасники заходу мали можливість поспілкувалися, обговорити та задати питання, на які отримали вичерпні відповіді.

Основна місія Хабу полягає в наданні повноцінної підтримки ветеранам та їх сім’ям, забезпечує їх життєстійкість, сприяючи їхньому психологічному і соціальному благополуччю після служби. Ветеранський Хаб виступає як центр, де забезпечуються різноманітні консультації та надається психологічна допомога, спрямована на вирішення викликів, з якими можуть зіткнутися ветерани та їх сім’ї.

На заняття запрошуємо всіх охочих військовослужбовців та членів їх родин. За детальною інформацією звертайтеся до управління праці та соціального захисту населення:

м. Умань, вул. Садова,9/5, каб.№ 6

067 760 8574

тел.: +38 097 735 10 16 – Віктор Вдовиченко (радник міського голови з військових питань)

@Ветеранський Хаб «Сильні духом»” – Уманська міська рада.