19.05.2024

Поліціянти завітали до Івахнянського ліцею та ознайомили дітей з професією поліцейського та у рамках акції “16 днів проти насильства” розповіли про протидію булінгу в шкільному середовищі.

Дільничний офіцер поліції відділу поліцейської діяльності №1 Марія Богуславська у формі гри розповіла школярам про булінг. Пояснила, що він може проявлятися у формі поштовхів, стусанів, підніжок, глузувань, плювків, піддражнювання.

Поліцейська наголосила на тому, щоб діти в жодному разі не замовчували будь-які прояви насильства, а у випадку образ в школі чи на вулиці, обов’язково звернулися за допомогою до дорослих: батьків, учителів, поліції.

Старший інспектор кадрового забезпечення Уманського районного управління поліції Юрій Іщук розповів ліцеїстам про роботу поліцейського. Поліцейський поділився з чим їй доводиться працювати кожного дня. Також ознайомив школярів з підрозділами, обов’язками та посадами. А ще сказав дітям про те, яким критеріям потрібно відповідати, щоб стати поліцейським. Дітки отримали на згадку від поліцейських календарики.

Повідомляє Уманське районне управління поліції