20.05.2024

Уманська міськрайонна федерація боксу «АРЕС» провела матчеву зустріч з боксу: збірна Умані ─ збірна Вінниці. Під час заходу було зібрано 172 тис.грн. для ЗСУ.

Хто повідомляє: очільник Уманської міськрайонної федерації боксу «АРЕС», Віктор Петриченко

В чому суть

Уманська міськрайонна федерація боксу «АРЕС» разом із Forest Club Sherwood провели матчеву зустріч з боксу, між збірними командами Умані та Вінниці.

Під час зустрічі відбулося 15 безкомпромісних боксерських боїв. За першість у ринзі змагалися спортсмени віком від 14 років. Серед учасників турніру – майстри спорту України та майстри спорту міжнародного класу, чемпіони й призери чемпіонатів України, чемпіони й призери Європи та світу.

Під час аукціону на зустрічі було продано 13 унікальних лотів і зібрано 172 тисячі гривень для підтримки ЗСУ,

Серед лотів, які були виставлені і викуплені під час зусьтрічі:

  • ексклюзивні боксерські рукавиці в яких Віктор Постол боксував з Теренсом Кроуфордом за звання чемпіона Світу (продано за 55 тис. грн),
  • рукавички промоутерської компанії TBG (продано за 35 тис. грн.),
  • футболка з підписом Олександра Усика (продано за 26 тисяч гривень),
  • картини художника Віктора Лисинюка,
  • футболки боксерського клубу «АРЕС»,
  • військова амуніція,
  • прапори з передової.

Як пояснив Віктор Петриченко, у такий спосіб боксери вирішили підтримати нашу армію. Поза тим, подібні спортивні зустрічі – це завжди обмін досвідом між клубами та можливість для боксерів проявити свою майстерність,

Для нас ця подія – справа честі. Багато хлопців, які свого часу тренувалися в нашому залі, – зараз на передовій, батьки спортсменів теж воюють. Ми всі дуже вдячні їм за все, що вони роблять для нас і для України.

Сама матчева зустріч, мала високий рівень протистояння уманської та вінницької шкіл боксу, в якій у підсумку перемогу здобула команда з Умані з рахунком 9:4.

нагороди, дипломи, медалі і відзнаки отримали всі учасники турніру: спортсмени, організатори, спонсори, почесні гості.Автор: Віктор Петриченко

Особливі нагороди отримали Ковальчук Анастасія та Скакун Андрій. Їм були вручені посвідчення Майстра спорту України міжнародного класу та Майстра спорту України відповідно.