16.09.2024

…Рік назад усі шпальти соцмереж небайдужих черкащан та жителів області рясніли світлинами цього красеня, молодого офіцера, єдиного, хто вижив у жахливій трагедії 7 грудня 22-го року на Херсонщині, в якій ми втратили 6-х черкаських поліцейських .

Це Володимир Сідлецький. Того грудневого дня він востаннє бачив цей світ – херсонські степи, похмуре зимове небо, обличчя та посмішки своїх побратимів, з якими у складі зведеного загону поліції Черкащини поїхав відстоювати українську незалежність..

Сьогодні, 14 грудня, Володимиру виповнюється 24 роки. Поряд з ним, пліч о пліч, 19-річна красуня-дружина – побралися вони якраз за місяць до трагедії.

Позаду у цієї пари півроку лікарняних палат, у т.ч. реанімаційних, десятки оперативних втручань та маніпуляцій, на якомусь етапі – розпач й зневіра, та потім – знову міцно стиснуті зуби й думка: “Для чогось же ж Господь Бог залишив мене на цьому світі!…” А ще – суцільна темрява навколо й вірна та надійна рука коханої у його руці щохвилини…

Наразі Володимир не бачить нічого, але має шанс й величезну віру та надію на відновлення зору лівого ока (праве, на жаль, втратило цю функцію вже незворотно). А ми ж з вами усі прекрасно розуміємо, що такі шанси потребують значних фінансових витрат…

Тож давайте усі, хто знає чи не знає Володю особисто, просто чув його історію й не може залишитися байдужим, дружно привітаємо його з днем народження хоч невеличким донатом й допоможемо здійснити мрію знову побачити свою кохану та батьків, бути корисним цьому світові й наближати Перемогу .

Номер карти ПриватБанк Володимира

4731219613478290

Банківські резвізити карти Ощадбанку:

ПІБ отримувача: Володимир Сідлецький

IBAN / рахунок

UA043545070000026207344918005

ІПН 3650709278

Призначення платежу:

для поповнення карткового рахунку Сідлецького В. С.

У кожній нашій розмові Володя вражає своїм позитивом, силою духу та вірою й прагненням до повноцінного життя! Він надзвичайно щирий, цікавий та веселий співрозмовник – підтримаймо його бажання радіти цьому життю всупереч усьому .

Вірю в кожного з вас.Максимальний репост.

Повідомляє на своїй фейсбук-сторінці Лариса Харченко