27.07.2024

“Повір у себе” – це щорічний фестиваль, який проводиться для дітей з особливими потребами, адже він дає змогу змогу дітям продемонструвати свої таланти та поділитися своїми мріями.

На сьогодні, в Уманській міській територіальній громаді проживає 8,4 тис. осіб з інвалідністю. Саме тому, в місті створено та діє 14 громадських організацій осіб з інвалідністю, які беруть активну участь у громадському житті міста, співпрацюють з підприємствами, установами, громадськими організаціями для вирішення соціально-побутових питань осіб з інвалідністю, питань безперешкодного доступу, залучення осіб з обмеженими фізичними можливостями до участі у загальноміських заходах.

З вітальним словом до усіх присутніх звернулась міський голова Ірина Плетньова: “Щирі слова подяки усім, хто своєю кропіткою працею допомагає особливим родинам. Бажаю кожній сімʼї міцного здоровʼя, щастя, добра та віри у світле майбутнє нашої країни”.

Фестиваль творчості для дітей «Повір у себе» приніс багато позитивних емоцій та вражень для його учасників, а найбільшою винагородою стали усміхнені дитячі очі, сповненні надією серця, а саме головне – вірою в себе, у свої можливості та у своє майбутнє.

По завершенню заходу міський голова вручила учасникам фестивалю цінні подарунки.

Щиро дякуємо нашим Збройним Силам України, завдячуючи яким стало можливим проведення сьогоднішнього свята. Слава Україні!

Повідомляє Уманська міська рада