16.09.2024

  Анатолія Тенера, водія автотранспортних засобів Монастирищенського лісництва філії “Уманське лісове господарство” ДП “Ліси України”, нагородили. За особисту мужність і самовідданість під час виконання військових обовʼязків лісівнику присвоєно відзнаку Ради національної безпеки і оборони України – нагрудний знак “Захиснику України”. Про це інформує Центральний лісовий офіс.

Наприкінці жовтня Анатолію виповниться 31 рік. За ці роки лісівник пройшов великий шлях. Встиг двічі стати на захист суверенітету нашої держави. У 2014-2015 роках брав участь у бойових діях в зоні проведення антитерористичної операції.

У 2021 році прийшов на роботу у Монастирищенське лісництво.Та повномасштабне вторгнення знову поставило цивільне життя на паузу. Тож 24 лютого Анатолій знову став на захист української землі, сімʼї і рідних.

Воював чоловік у складі 30-ї окремої механізованої бригади. Обороняв Донецький напрям – Рубіжне, Лисичанськ, Бахмут.

У жовтні минулого року воїна демобілізували і він знову повернувся до роботи у Монастирищенському лісництві філії “Уманське лісове господарство”, де і продовжує працювати на благо лісу.

За час роботи у лісництві зарекомендував себе принциповим, відповідальним і сумлінним працівником.

Також Анатолій – багатодітний батько, разом з дружиною виховують пʼятеро дітей – чотирьох донечок і сина. Поки чоловік стояв на передовій, дружина переживала і сама справлялась з дітьми. Звісно ж, трохи допомагали батьки.