18.10.2024

Учасників змагань привітали почесні гості: Міський голова міста Умань, Ірина Плетньова; Чемпіон України, призер Європи та Світу, учасник Олімпійських ігор, координатор розвитку студентського та шкільного боксу України, МСМК, Володимир Матвійчук; Начальник обласного відділення Комітету фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Антоніна Саприкіна; Проректор з гуманітарних питань Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, Наталія Ревнюк; Головний суддя змагань, суддя Міжнародної категорії, Віктор Чирочка; Голова міськрайонної федерації боксу «Арес», заслужений тренер України, Віктор Петриченко.

«Протягом 5-ти днів ми будемо спостерігали за боями 341 учасника з 23 областей України, вболівати за улюблених спортсменів. Адже бокс у нашому місті один із найпопулярніших видів спорту.

Щиро вдячна всім, хто в такий непростий час для України, докладають зусилля для проведення різноманітних спортивних заходів та залучення молоді до занять спортом», – зазначила у вітальному слові міський голова Ірина Плетньова.

Спортсменів привітали показовими виступами юні вихованці студії танцю «ВікНік»(художній керівник Ася Петриченко)

Повідомляє фейсбук-сторінка Уманської міської ради